fredag den 29. april 2011

Websiden 3-altantilbud.dk kan skaffe dine priser paa forespoergslen

Det er blevet mere end almindeligt at rekvirere flere konkurrerende tilbud ved brug af online netportaler. 3-altantilbud.dk kan assistere med at bygge bro fra fagfirmaer af alle typer til de kunder, som skal bruge deres faglige færdigheder. Læg forresten mærke til at det er helt uden købetvang at skaffe 3 aftaleforslag gennem ordningen, så du skal ikke føle dig forpligtet til underskrivelse af handelen med nogle af selskaberne. Dersom man bruger 3-altantilbud.dk�s udbudsportal er det for øvrigt ganske gratis at indhente tre forskellige tilbud, fordi huseftersyn fagmesteren yder et mindre beløb for at tilknytte sig denne tilbudsportal. Forklar om dine huseftersyn ønsker på bedst mulig vis en enkelt gang på 3-altantilbud.dk. Et mindre antal uafhængige fagfolk henvender sig så til dig med henblik på at give et tilbud på din huseftersyn opgave. For firmaer, udgør dette udbudssystem en meget tilsigtet markedsføringsmetode, istedet for at skyde med spredehagl i de gule sider, forskellige tidsskrifter, telefonnøglen og den slags.
Hidtil har du været nødsaget til at gøre det sådan, at du som kunde må henvende dig til de forskellige huseftersyn specialister fra lokalområdet, hver gang du står med et projekt, der skal løses. Såfremt denne udvikling stadigt vil skride fremad, er det indenfor kortere tid overstået. I tiden som følger, vil det være sådan, at fagspecialisten tager telefonen og ringer til dig.
Virksomhedernes fortjeneste ved dette tilbudssystem, kan ses på de mange flere forespørgsler de kan få, sammenlignet med den ældre facon, da købere oftest måtte lede efter selskabet via lokal bogen, som huseftersyn fagfirmaet som bekendt ligeledes måtte betale for at bringe reklamer i.
Det er muligt at få priser at vælge imellem på huseftersyn, gulvbelægning, parcelhus totalrenovering, glasrækværk, tagdug og i det hele taget alle øvrige almene projekter gennem hjemmesiden.

Ingen kommentarer: